2010 HAM RADIO
 

Uluslararasi HAMRADYO Fuar´inda 1994 yilindan bu yana araliksiz olarak devam ettirdigimiz faaliyetlerimiz cercevesinde 2010 yili olarak bayragimiz yerini almistir. Her zamanki oldugu gibi en iyi sekilde, dünyanin her yerinden gelen Radyo Amatörleri ve dernekleri ile Tanitim, Türk Radyo Amatörlügü veya Türkiye´ye tatile gidenler icin bilgi alisverisleri ve dostluklarimizi arttirici veya yeni teknoloji gelismelerini takib etme, Dünya Radyo Amatörlügü gibi calismalarimiz sürdürülmüstür.

2009 ve 2010 yili olarak bu faaliyetlerimize Türkiye´den gelerek bize katilan TCSWAT grubunun da alagan üstü calismalari olmustur. Kendilerine dünya´ya tanitmak ve dünyanin her kösesi ile yaptiklari 10.000 civarinda telsiz görüsmelerini belgeleme niteliginde olan QSL karlarini dagitmak veya karsilikli olarak degismek acisindan fevkelade ideal bir yer olan Friedrichsafen HAMRADYO Fuari onlarin´da dünya´ya acilan bir penceresi olmustur.

Birlikte dalgalandirdigimiz TÜRK BAYRAGI adina, TCSWAT gurubuna ve her konuda büyük bir birliktelik ve dayanisma gösteren tüm arkasaslarimiza ictenlikle tesekür ederiz.